maandag 16 mei 2011

dag 18: 16 mei

Alweer geen wifi dus geen fotomateriaal vandaag maar dat is geen erg. een berichtje van Carlos is al voldoende om content te zijn als we lezen dat alles goed gaat met hem. Hij had vandaag alweer een superdag. Na 55 km is onze Palsrijder aangekomen in St Ambroix in een proper maar triestig baanhotelleke. Het kan dus morgen alleen maar beter zijn want het is terug in een Logis de France. En zijn geluk kon vandaag niet op, meer zelfs, hij heeft hem moeten inhouden om niet zonder gewassen te zijn de straat over te steken naar ... een Carrefour Market. Proper gewassen is hij de sfeer gaan opsnuiven, ja 't is toch ook al een tijdje geleden dat hij nog in zo een winkel is binnengegaan. We hebben nog geen nieuws van de Franse politie dat er daar een bezoeker niet wil buiten gaan op sluitingsuur... En we zouden het nog vergeten, hij had wind in de rug en het was 27°. Meer kan een mens toch niet verlangen hé.

2 opmerkingen:

  1. Da gaat daar precies goed vooruit, straks is hem al in Spanje als we hem gaan bezoeken. Nog een paar keer slapen en we kunnen ter plaats gaan zien hoe onze maat het stelt. Carlos, nog wat geduld, we komen er aan! Hou nog wat kilometerkes over om samen te fietsen.
    Herman en Jos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Carlos, zie wel dat je proper bent als we toekomen. De bestelling is bij Bart en donderdag ga ik ere achter. Wij vertrekken tegen 21-22 uur. Het is ong. 9 uur rijden. Met inachtneming van de rusttijden zijn we 10 uurtjes later bij je.

    BeantwoordenVerwijderen