dinsdag 17 mei 2011

dag 19: 17 mei

Alweer geen geluk met het versturen van foto's. We zullen dus de frietzak van Carlos voorlopig moeten missen, eveneens een zicht op het hotel van vandaag. Maar het gaat goed met Carlos alhoewel goed een groot woord is. Hij vertrouwde mij toe dat hij verlangt naar gezelschap en ... het gezelschap is op komst. Dany - Emmy - Wieland - Herman en Jos zijn reeds hun valies aan het dichtduwen om op tijd bij Carlos te kunnen zijn als hij de laatste 600 km zal aanvatten. Zullen het de lastigste zijn, de meest klimmende? We zullen het hopelijk verder kunnen volgen als de gsm het niet laat afweten en er eens een wifi is die zijn foto's wil doorsturen. Vive le wifi de France.
En vandaag was het een beetje genieten mijn gedacht. Carlos heeft 39 km gereden in een temperatuur van 29°. Maar hij zit in Vezenobres aan de rand van een zwembad dat in herstelling is. Gelukkig is zijn pint fris en vol. Tot morgen Carlos, met of zonder foto.

3 opmerkingen:

  1. Dit had je moeten laden op uw mp3. "Only The Lonely" van Roy Orbison. Ik denk dat er meer zal gedronken worden dan gefietst in de volgende dagen.Opgepast voor alkohol controle.


    Groetjes Freddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Carlos,
    Wieland heeft er zin in, gisteren heeft hij de beentjes nog eens warm gedraaid...
    Ik vind het een hele prestatie. Goe bezig! Nog even volhouden er komt versterking.
    Veel liefs uit het verre Welle.
    Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vanaf morgen zal het wel beter gaan ;
    Alvast samen met Dany en C° een aangename fietstocht toegewenst.
    Groetjes,
    Arlette

    BeantwoordenVerwijderen