maandag 23 mei 2011

dag 26: 23 mei

De mannen zitten op schema.
Beste blogvolger: de dagfoto's zijn een paar uur eerder toegekomen dan de sms met daarin het dagverslag. Aangezien mijn laptop al te rusten was volgt nu pas het geschreven dagverslag. Het is niet altijd eenvoudig voor de reporter op afstand om dit altijd dezelfde avond te verwerken in een dagverslag maar er komt veel beterschap. Vanaf woensdag is de opverreafstandreporter met zijn valies op weg naar Pals en dan komt het nieuws op de blog vanuit de fietsgroep zelf. Emmy zal zich met de wagen in het wiel zetten van de fietsers en iedere beweging, iedere zucht zal als 'hotnews' op de blog gezet worden. Het mag nu ook wel want ze zijn in het zicht van Spanje en de meet. Vandaag 23 mei zijn ze geland in Les Cluses, in een mooie Mas waar ook je blogschrijver een nachtje zal verblijven. Het was warm, wat schrijft Carlos, HEET vandaag: 37° en dan nog eens 65 km doen (een minuut stilte ter ere van deze superprestatie is zeker op zijn plaats). De fotoreportage van vandaag kan je hieronder bekijken:

Vandaag moet er eerst wat gewerkt worden... de platte band van Dany moet worden gestopt.


met een verkeerde tube...

 en nazicht van de stalen rossen ...

om dan te starten met de beklimming van de Col de la Bataille, 13 km


en om dan een beetje energie op te doen


om dan terug bergop te rijden

en om dan uiteindelijk gezellig te tafelen om terug energie op te doen voor de komende dagen.


2 opmerkingen:

  1. Volhouden mannen, doe het rustig aan. Rij maar in het wiel van Carlos, na 26 dagen rijdt hij op soeplesse! Vergeet niet te genieten van die wondermooie Pyreneeën. Carlos doe die mannen niet teveel afzien hé, ze willen wel samen met jou aankomen! geniet vanavond van een héérlijk Roussillon wijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb gehoord dat er er nog meer volk op komst is . Er vertrok nl een vliegtuig richting Spanje met grote belangstellenden en super supporters die zullen klaar zullen staan om de fietsheld(en) te verwelkomen en hem die geweldige verjaardag te bezorgen;
    Op voorhand al gelukwensen .Bl&Jp

    BeantwoordenVerwijderen